72-годишният Петър Петров от Пазарджик изпрати благодарствен адрес до изпълнителния

...
72-годишният Петър Петров от Пазарджик изпрати благодарствен адрес до изпълнителния
Коментари Харесай

Спасиха бивш пожарникар, повален от инфаркт със запушване на...

72-годишният Петър Петров от Пазарджик изпрати признателен адрес до изпълнителния шеф на МБАЛ-Пазарджик доктор Красимир Темнилов. Бившият пожарникар споделя, че на 21 ноември постъпва по неотложност в Кардиологично поделение на МБАЛ-Пазарджик.
„ Беше ми сложена диагноза „ инфаркт “, като малко по-късно се откри, че имам съществено задръстване на артериален съд. Незабавно ми беше направена коронарография и подложен стент, като по този метод животът ми беше избавен “, изяснява в писмото си Петър Петров. Той изрича сърдечните си и откровени благодарности към началника на отделението доктор Николай Андреев, доктор Стефан Колев, който прави кардиологичната намеса и към дежурния доктор доктор Асен Дончев.
„ Благодарение на изключителния професионализъм на работещите в Отделението по кардиология, в ръководената от Вас болница, аз съм към момента жив и мога да пребивавам пълноценно измежду фамилията и околните ми. Отправям към доктор Андреев, доктор Колев, доктор Дончев и към целия медицински екип на отделението благопожелания за здраве, дълъг живот, изпълнен с доста избавени човешки животи! “, пожелава господин Петров. Той насочва своите пожелания за Весела Коледа и Щастлива Нова 2023г. и на всички работещи в МБАЛ-Пазарджик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР