71-годишният Брус Едуард Бел, с четири предишни присъди за грабеж,

...
71-годишният Брус Едуард Бел, с четири предишни присъди за грабеж,
Коментари Харесай

Хванаха банков обирджия, лежал 40 години в затвора, за ново престъпление

71-годишният Брус Едуард Бел, с четири предходни присъди за обир, беше арестуван в Съединени американски щати по отношение на новото закононарушение. Мъжът още веднъж ограби банка в Лос Анджелис, Калифорния и избяга с огромна сума пари. Местното полицейско ръководство заяви, че мъжът е откраднал 60 000 $.

Органите на реда в Лос Анджелис са добре осведомени с Брус Едуард Бел, който има репутацията на сериен банков обирджия, пише Los Angeles Times. По време на незаконната си кариера той е осъждан и лежал четири пъти в пандиза за сходни закононарушения. Общо той прекара зад решетките над 40 години.

Брус Едуард Бел беше задържан на 21 декември след известие за банков грабеж в блок Vineland Avenue. Полицейски чиновници настояват, че възрастен рецидивист е влезнал в постройката и е насочил револвер към служителка, настоявайки да отвори вратата към неразрешена зона. Мъжът е упрекнат, че е напуснал банката с над 60 000 $ и е потеглил със седан.

Свидетели съобщили за транспортното средство на полицията, която разкрила едно от транспортните средства, отговарящи на описанието, в региона на Футхил. Служителите спрели автомобила и арестували Бел по съмнение за похищение.

В колата полицията споделя, че е разкрила макет на огнестрелно оръжие и 64 000 $ в брой.

Бел е бил освободен под наблюдаване по време на ареста си и е бил освободен от федералния затвор през юли 2021 година, съгласно полицейското ръководство на Лос Анджелис. Той излежа повече от 40 години в пандиза.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР