71-годишен мъж от село Церовски, област Бургас, е задържан за

...
71-годишен мъж от село Церовски, област Бургас, е задържан за
Коментари Харесай

Мъж уби приятел, дошъл му на гости. Захвърли тялото му на поляна в Бургаско

71-годишен мъж от село Церовски, област Бургас, е арестуван за убийството на 65-годишен мъж. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас.

На 28 март т.г. към 07.50 часа в Районно ръководство - Карнобат е получено известие от 83 годишен мъж от село Церковски за това, че на поляна в югоизточния завършек на селото разкрил тялото на собствен 65-годишен съселянин.

При осъществения първичен оглед полицейските чиновници разкрили прободна рана в дясната част на тялото на мъжа, както и следи от кръв по облеклата му. В резултат на бързите полицейски дейности за период от 24 часа е арестуван причинителя на убийството – 71 годишен мъж от с. Церковски, общ. Карнобат, осъждан неведнъж за телесни повреди и опит за ликвидиране, съобщи 'Фокус ".

Констатирано е, че на 27 март т.г. вечерта същият дружно с жертвата използвали алкохол, като се черпили в дома на 71 годишния мъж. При осъществения в къщата оглед е открит и конфискуван кухненски нож, с който евентуалното е осъществено закононарушението.

Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности и са назначени разнообразни експертизи. Причините за осъщественото закононарушение са в развой на изясняване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под директното управление и наблюдаване на Окръжна прокуратура – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР