700 хил. потребители на тв програми са в сивия сектор,

...
700 хил. потребители на тв програми са в сивия сектор,
Коментари Харесай

Няма задържани собственици на кабелни телевизии, 700 000 абонати са в сивия сектор

700 хиляди консуматори на тв стратегии са в сивия бранш, общият им брой е 2,4 милиона. Собствениците на кобелни малките екрани реализират закононарушение срещу интелектуалната благосъстоятелност и укриват налози в обилни размери, посредством потребителите, за които страната не знае. 

Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова на брифинг в Съдебната палата, представена от „ Фокус “.

„ Вчера бяха осъществени забележими в задоволителна степен съгласно нас дейности  на няколко органа на държавното ръководство. Проведоха се оперативно-издирвателни мероприятия, направиха се процесуално-следствени дейности по следствие в Бургас, Кърджали, Кюстендил, Благоевград, Петрич, Сандански и Дупница за закононарушения против интелектуалната благосъстоятелност, които касаят нарушения на авторски права и взаимни следствия за данъчни закононарушения “, напомни тя. 

Заявяваме отговорно, че това, което откриваме и проверяваме, е скица посредством осъществяване на закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност, действително редом с тях и с помощта на тях се реализират и данъчни закононарушения “, добави Румяна Арнаудова. 

Да момента няма арестувани притежатели на кабелни оператори, сподели още Арнаудова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР