70-годишна жена изгони крадци от дома си в плевенското село

...
70-годишна жена изгони крадци от дома си в плевенското село
Коментари Харесай

Пенсионерка изгони крадци, налагайки ги с пръчка

70-годишна жена изгони крадци от вкъщи си в плевенското село Одърне, налагайки ги с пръчка. Иваничка Христова изгонила маскираните от вкъщи си измежду нощ.

„ Уж ме е боязън, като ги видях с качулки и маски. Ама да се взема решение - да ме убиват. Държаха револвери в ръцете, а аз го ударих с пръчката ”, споделя тя пред Нова тв.

 „ Така се чукна и аз отворих пердето и двама с маски и качулки. Само очите. И се уплаших. Какво вършат на вратите? Те три пъти викат да разтварям и аз им споделих: „ Марш от тук ”. Разбиха вратите и аз крещя на Радко да става. И те: „ Давай парите! ”. Какви пари? Ние сме небогати хора. От къде да ги взема, че си влезнал ”, споделя старата жена.

Възрастната жена е дала изложение на нападателите – млади мъже с маски. Полицията в Плевен ги търси, а Иваничка и Ради дежурят на пост през нощта, очаквайки крадците да се върнат.

„ Страх ни е. Нощес е седнал до печката, а след това аз станах, а той – спи ”, признава пенсионерката. Въпреки страха, Иваничка Христова е подготвена още веднъж да се отбранява, само че този път не с пръчка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР