7 причини да пазарувате мода secondhandС настъпването на септември Remix,

...
7 причини да пазарувате мода secondhandС настъпването на септември Remix,
Коментари Харесай

7 причини да пазарувате мода secondhand

7 аргументи да пазарувате мода secondhand

С настъпването на септември Remix, водещата онлайн платформа за secondhand и outlet фешън находки в Европа, сплотява сили с фешън запалянковци и бранители на устойчивата мода по света и се включва в самодейността Secondhand September. Този септември ще е повече от месец. Tова е придвижване, което насочва предизвикателство към нормите на стилната промишленост и показва изгодите от устойчивия избор, което продължава задачата на Remix да въодушеви ново потомство консуматори да мислят за повторната приложимост преди всичко. За да ни помогне да оценим изгодите на кръговата мода, Remix показва своя Fashion Calculator - занимателен интерактивен тест, който ни демонстрира какъв е естественият отпечатък на нашите фешън избори и ни дава скъпи препоръки по какъв начин да имаме дрешник, който ни дава избор и праволинеен жанр, само че в същото време лимитира вредите на стилната промишленост върху планетата.

В последните години пазарът на използвани движимости процъфтява. Много от нас имат по няколко продукта, които сме закупили на търг или в магазин за втора ръка. И по този начин, за какво да купувате втора ръка, когато можете да си купите нови? И за какво от ден на ден хора с благоприятни условия избират да купуват secondhand?

1. ГЕНЕРИРАТЕ ПО-МАЛКО ЗАМЪРСЯВАНЕ.

Модната промишленост е втората най-замърсяваща промишленост на планетата след петрола. Средностатистическият европеец употребява 26 кг и изхвърля 11 кг текстилни произведения всяка година. Secondhand September се стреми да обърне тази наклонност, като приканва хората да прегърнат повторната приложимост и да създадат умишлен избор. Когато купуваме secondhand ние понижаваме потребността от запаси за произвеждане на нови продукти и удължаваме живота на облеклата

2. „ ЛОВЪТ “ Е ТОЛКОВА ПРИЯТЕН.

Никога не знаете какви невероятни и неповторими облекла и аксесоари може да намерите, когато започнете да търсите seconhand. А вероятността да си купите нещо, което да го има някой в близкия ви кръг е съвсем нулева. Въпреки голямото разнообразие, филтрите на онлайн шопинга ще ви оказват помощ да търсите по мечтани от вас критерии.



3. НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ СА ПРОСТО СТАРИ ТЕНДЕНЦИИ, КОИТО съдебна експертиза ЗАВРЪЩАТ.

Secondhand модата не е компромис; тя е самоуверено фешън решение, което да ви накара да се гордеете. Ввнимателно подбраните селекции на водещите онлайн платформи като Remix включват композиция от безконечни класики, както и най-хубавото от обичаните ви марки - от базови ежедневни модели за офиса или спорт, до смели епични рокли и обувки, с които няма по какъв начин да останете незабелязани.

4. МОЖЕТЕ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТЕ И РАЗВИВАТЕ СВОЯ СТИЛ.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР