7 лунен ден от 12:10 часа на 19 юни до

...
7 лунен ден от 12:10 часа на 19 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 юни 2017 година

7 лунен ден от 12:10 часа на 19 юни до 13:20 часа на 20 юни

Провокиращ ден!

Могат да ви предизвикат доста да говорите, за, да поизнесете недомислени думи. Цялата околна природа, целият свят ще откликва на всяка ваша дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което кажете, ще се реализира. Каквото пожелаете на глас за себе си или за другите – ще се сбъдне.

Особено рисково в този ден е да се лъже. Това скоро ще стане истина. Но по тази причина пък ще се осъществен и всички положителни стремежи.

Много е хубаво да се помолите – молитвата ще бъде чута.

Ще бъдете заредени с огромна сила, ще бъдете доста въодушевени, целеустремени, с непредвиден ентусиазъм и мощ за деяние и триумф.

Един неповторим ден, изпълнен с изключителна динамичност, с хармонично и прелестно влияние. Наслаждавайте му се с цялостни сили. И знайте, че каквото и да захванете, ще имате нужния капацитет да го завършите.

Вторник ще е доста мощен, ефикасен и работлив, в доста насоки. Съветвам ви да не се отпускате в този момент, а да се захванете крепко и да вземете всичко от позитивния ден. Използвайте оптимално това, което ви се дава и не го изпускайте.

Ще се стараем всичко, което стартираме през днешния ден, да го изпипаме до най-дребните елементи, да вникнем надълбоко в своята работа и да вложим всичко, на което сме способни. Очакваме, а и ще чакат от нас една прелестно свършена работа.

Ще имаме предпочитание и потребност да бъдем в изгода и помощ на всички наши близки, да им окажем своята поддръжка.

Сънищата са оракулски, бързо се сбъдват.

В медицински проект – би трябвало да се обърне внимание на белите дробове, защото в този ден елементарно може да настинем. Най-неподходящ за вадене на зъби.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено. Добре е да се съблюдава диета.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и пластични интервенции.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР