7-кратният световен шампион Люис Хамилтън остана трети в квалификацията за

...
7-кратният световен шампион Люис Хамилтън остана трети в квалификацията за
Коментари Харесай

Хамилтън: Бяхме много близо до полпозишъна

7-кратният международен първенец Люис Хамилтън остана трети в квалификацията за Гран При на Сингапур, само че в хода на квалификацията той се бори за първото място с водачите на Ферари и Ред Бул. В последна сметка обаче британецът остана трети и ще започва от втора редица.

“Натисках и нападнах доста съществено, само че Ред Бул и Ферари са доста бързи тук - съобщи Хамилтън. - Надявах се, че с една съвършена обиколка ще мога да съм пред тях, в действителност бяхме доста близо. Все отново съм признателен, че съм на втора редица на старта, отборът свърши отлична работа от началото на уикенда. Утре продължаваме борбата. ”

Хамилтън удостовери упованията в Мерцедес, че спрямо “Монца ” тук автомобилът на отбора W13 ще е по-бърз и по-стабилен.
 Леклер: Последната ми обиколка се оказа задоволителна за първото място Леклер: Последната ми обиколка се оказа задоволителна за първото място
“Знаехме, че в Сингапур ще сме по-бързи и по-близо до водачите, само че не знаехме какъв брой тъкмо ще е разликата - добави Люис. - Но стигнахме до добра позиция и на следващия ден се надявам да участваме в борбата в челото. ”
 Грешка на Ред Бул разреши на Леклер да завоюва квалификацията в Сингапур Грешка на Ред Бул разреши на Леклер да завоюва квалификацията в Сингапур
Вчера Хамилтън се оплака, че Мерцедес изостава с 1 секунда на обиколка от водачите в Сингапур, само че изпреварванията на “Марина Бей ” са доста сложни, тъй че Люис има късмет да се задържи в челото.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР