7 Контролно-пропускателни пункта на територията на Бургаска област ще правят

...
7 Контролно-пропускателни пункта на територията на Бургаска област ще правят
Коментари Харесай

7 КПП-та в Бургаска област проверяват за нелегални мигранти

7 Контролно-пропускателни пункта на територията на Бургаска област ще вършат инспекции за незаконни мигранти на коли, рейсове и товарни коли. Целта е да се предотврати навлизането им в градовете и навътре в страната. За 24 часа, откогато е основана организацията са арестувани 5-ма каналджии и близо 30 незаконни мигранти. Проверени са над 280 транспортни средства.

Новата организация е основано от Областната дирекция на полицията и бургаската жандармерия. В нея не взе участие Регионалната работа „ гранична полиция “. Контролно пропускателните постове ще бъдат денонощни, сподели шефът на бургаската полиция старши комисар Калоян Калоянов:

" Ние вършим всекидневен разбор на ситуацията. Ако е належащо дислоциране, ще бъде направено такова. "  Каква е задачата на основания обръч от контролни постове изяснява началникът на отдел „ Охранителна полиция и КАТ “ комисар Марин Димитров:

" Да противодействаме на незаконния трафик на мигранти. " нБуквано всеки микробус, рейс и товарен автомобил се стопира за инспекция на Контролно –пропускателни пункт в местността „ Пода “ край Бургас. Въпреки, че това затруднява трафика измежду водачите няма недоволни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР