7-годишното момиче, което пропадна в асансьор в Пловдив е в

...
7-годишното момиче, което пропадна в асансьор в Пловдив е в
Коментари Харесай

Нещо ужасно се случи със 7-годишното дете, пропаднало в асансьор!

7-годишното момиче, което пропадна в асансьор в Пловдив е в мощен потрес. То е почнало да заеква след случая. Това сподели бащата на детето в ефира на bTV. Той добави, че следва да посетят психолог. Съоръжението е ремонтирано скоро преди случая. Момиченцето се прибирало у дома и когато натиснало копчето в асансьора, с цел да се качи на четвъртия етаж, кабината внезапно тръгнала надолу и паднала от 2 метра в шахтата.

Виковете на уплашеното дете огласили целия вход. " Детето викаше толкоз мощно, ние не можахме да разберем от кое място идва звукът и когато излязохме, тя беше изпаднала в някакъв потрес, видяхме я през прозорчето свита в ъгъла на асансьора и ѝ казахме да стои там и да натиска бутона ", описа дядото.

Оказало се, че бутонът за GSM-известяването не работи. Връзка с обслужващата компания родителите създали по телефона. Според данните от фактурите за поддръжка на асансьора последният ремонт е осъществен през февруари. Тогава е инсталирана и системата за спешно осветяване и GSM връзка.

До края на работния ден техници от компанията, която обслужва асансьора, не са посетили адреса, с цел да създадат ремонт на авариралото оборудване. Оказва се, че GSM уведомяване не работи, повода за това е, че акумулаторната батерия не работи. Днес такова устройство към този момент има. Tо се появява мистериозно през нощта. От компанията окачествиха случая като подминаване. Родителите на момиченцето обмислят дали да съдят компанията, която обслужва асансьора, или да търсят друга, която да се грижи по-добре за оборудването.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР