7-годишно момче с аутизъм се е изгубило в района на

...
7-годишно момче с аутизъм се е изгубило в района на
Коментари Харесай

Издирва се 7-годишно дете с аутизъм в района на Банкя

7-годишно момче с аутизъм се е изгубило в региона на Банкя – кв. „ Градоман “, потвърдиха за bTV от полицията.

Снимка: Facebook

Детето не приказва. Облечено е с кафяв панталон и синьо яке с качулка. Апел за помощ в търсенето му е пуснат и в обществените мрежи.

 Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград? 2 мин. Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград?  Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград 2 мин. Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград  Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък? 7 мин. Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък?  Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване 3 мин. Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване  Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици 2 мин. Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици  Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград? 2 мин. Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград?  Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград 2 мин. Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград  Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък? 7 мин. Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък?  Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване 3 мин. Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване  Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици 2 мин. Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици

Издирват го екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, „ Жандармерия “ и на Столичната община.

Случаят припомня на този с изчезналия 12-годишен Сашко от Перник през ноември 2022 година, който също е с аутизъм.

След 9 дни търсене момчето беше открито в труднодостъпната околност до Радомир. В акцията се включиха и хиляди доброволци, а всички българи се вълнуваха от ориста на момчето.

Експерти разясниха, че вероятно  точно болестта е помогнало на момчето да оцелее  единствено цели 9 дни.

Полиция, жандармерия, както и екипи на Аварийна помощ към Столична община са взели участие в издирването

На 18 май тази година Сашко още веднъж се загуби, само че беше октрит доста бързо.

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР