69-годишната Линда Мимс от Холандия вся смут сред приятелите си

...
69-годишната Линда Мимс от Холандия вся смут сред приятелите си
Коментари Харесай

Тя си мислеше, че хакер трие постовете ѝ във Фейсбук, докато не видя...

69-годишната Линда Мимс от Холандия вся ужас измежду приятелите си и модератори в обществената мрежа, откакто в групата й се смени фоновата фотография и започнаха да изчезват постове. Оказало се, обаче, че виновникът за всичко това бил пред очите й, въпреки и тя да подозирала всякакви митични хакери, написа Metro.

Една заран Линда поработила в градината си, след което си взела дълга вана. По-късно решила да ревизира групата си във Facebook, отдадена на родния й град Татбери във Англия, на която тя и други нейни другари били модератори. Влизайки там, изпаднала в смут от видяното. От нейния акаунт някой сменил фона на групата и изтрил няколко поста.

Убедена, че не е правила нещо такова, Линда незабавно позвънила на приятелката си Крис. Тя й споделила й, че някой е хакнал профила й и би трябвало незабавно да написа до модераторите на Facebook, което изплашената Линда незабавно направила. Едновременно с това тя и Крис писали на останалите в групата и се извинили за неуместното състояние. Линда незабавно сменила всичките си пароли.



"След това Линда ми позвъни и сподели, че казусът е решен. Тя намерила телефона си под Бо - нейното тригодишно куче, мелез сред далматинец и лабрадор. "



Оказало се, че Бо седнал върху телефона на стопанката си и някак съумял да го разблокира и да пусне самичък Facebook.

Осъзнавайки, че не са й отговорни никакви хакери, Линда още веднъж се извинила пред останалите в групата, само че всички се смеели над нелепата обстановка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР