69-годишна жена е загинала при тежка катастрофа край сунгурларското село

...
69-годишна жена е загинала при тежка катастрофа край сунгурларското село
Коментари Харесай

Жена загина в тежка катастрофа в Бургаско /снимки/

69-годишна жена е починала при тежка злополука край сунгурларското село Прилеп, оповестяват от полицията в Бургас.
Произшествието е станало към 10 часа през днешния ден на 5 км след селото, в посока Шумен. В случая са взели участие лек автомобил „ Опел Астра”, с разградска регистрация, ръководен от 52-годишен мъж от Исперих и товарен автомобил ДАФ с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж от Бургас.
В "Опел "-а са се возили брачната половинка на водача, която е на 46 години, 20-годишната му щерка и тъщата на лидера. Вследствие на тежката злополука, майката на брачната половинка, седяща на задната седалка в автомобила, починала. Тя е била на 69 години, от разградското село Завет. Съпругата и дъщерята на лидера са откарани в УМБАЛ Бургас.
Като евентуална причина за злополуката от полицията показват поднасяне на лекия автомобил в изискванията на десен завой, вследствие на което е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където се блъска в движещия се в посока Шумен товарен автомобил.
Пътната права е затворена за час, до момента в който тече огледът на местопроизшествието, прецизираха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР