69-годишна българка, живееща във Великобритания от 32 години, бе спасена

...
69-годишна българка, живееща във Великобритания от 32 години, бе спасена
Коментари Харесай

Спасиха българка с тумор в мозъка, в Англия ѝ дали час след 1 година

69-годишна българка, живееща във Англия от 32 години, бе избавена след 3-часова интервенция в " Пирогов ". Жената имала мозъчен израстък, а на Острова ѝ дали дата за обзор за след 51 седмици, оповестиха от пресцентъра на незабавната болница.

Пациентката, която е омъжена за англичанин от 1987 година, получила мощно главоболие и посетила персоналния си доктор на Острова. Той ѝ предложил да пие болкоуспокояващо, тъй като има мигрена и дамата се прибрала у дома. Главоболието обаче не спряло. След изработен скенер, българката е диагностицирана с “парасагитален менингиом”, който принадлежи към доброкачествените новообразувания.

Туморът обаче се намирал на сериозно място в моторната област на мозъка на българката, почнал да пораства и засегнал двигателните ѝ функционалности, като довел частична парализа. Въпреки това, от огромна многопрофилна болница с развита устременост към неврохирургията в Източен Съсекс, пациентката получила час за ядрено-магнитен резонанс през месец май. Изследването било направено, само че не било разчетено. Това трябвало да направи неврохирург, който да дефинира какво да бъде лекуването ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР