67-годишна жена от София е сред излекуваните от коронавирус. След

...
67-годишна жена от София е сред излекуваните от коронавирус. След
Коментари Харесай

Излекувана 67-годишна жена разказа за битката с коронавируса

67-годишна жена от София е сред излекуваните от коронавирус. След около седмица изолация в " Пирогов " тя е с два отрицателни теста и вече си е у дома.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5273
Еврлина Цакова разказа пред БНТ, че е имала хрема, болки в гърлото и конюнктивит. Симптомите се появили в средата на февруари.

" Тъй като съм диабетик, се лекувах по назначение на лекари, не сама - с антибиотици и всички останали средства ", каза тя.

Жената дълго време се лекувала у дома, но състоянието й не се подобрявало. Преди около една седмица отишла на преглед в " Пирогов ".

Случаите на COVID-19 в България вече са 685, починалите са 32-ма

" Имах вече пневмония ограничена, а съм имала по-голяма. А в " Пирогов " ме долекуваха и сега вчера ме изписаха. Изчистена съм вече няма проблеми ", разкри още доскорошната пациентка.

Жената призова хората да си останат у дома заради лекарите на първа линия.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5273  Лекари предизвестиха за три нови евентуални признака при ковид Лекари предизвестиха за три нови евентуални признака при ковид  Какво да вършим, в случай че наш непосредствен е инфектиран с COVID-19? Какво да вършим, в случай че наш непосредствен е инфектиран с COVID-19?  Във Англия починаха 717 души за ден от COVID-19 Във Англия починаха 717 души за ден от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР