665 проверки са извършили през миналата седмица горските от 18

...
665 проверки са извършили през миналата седмица горските от 18
Коментари Харесай

665 проверки са извършили през миналата седмица горските от Североизточното държавно предприятие

665 инспекции са направили през предходната седмица горските от 18 поделения в обсега на Североизточното държавно дружество. 246 са инспектираните обекти за рандеман на дървесина, а 266 са транспортните средства. За интервала 26.08-2.09.2019г. за разнообразни нарушавания са формирани осем акта и два констативни протокола. Иззети са 8 пространствени кубически метра дърва за огрев и 3 каруци.

193 са инспекциите в ДГС-Търговище, 68 в ДГС-Добрич, 59 са в ДЛС-Паламара, 48 в ДГС-Шумен, 41 в ДЛС-Балчик и така нататък От конфискуваните дърва 6 кубика са в ДЛС-Тервел, а трите каруци и останалите дърва са арестувани от горските в ДЛС-Шерба.

Във всички стопанства не престават и всекидневните обходи, като горските с изключение на за извършители наблюдават и за диви прасета с нетипично държание, както и за трупове на животни, за които е допустимо да са били инфектирани с АЧС. В граничните с Румъния поделения - ДГС-Генерал Тошево и ДЛС-Балчик, се дават наряди и на краткотрайните контролни горски пунктове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР