66 са държавите, които към момента са дали позволение за

...
66 са държавите, които към момента са дали позволение за
Коментари Харесай

Георг Георгиев: МВнР работи максимален брой сънародници зад граница да участват във вота

66 са страните, които все още са дали разрешение за организация на избори на тяхна територия. Това заяви зам.-министърът на външните работи, откакто обединението ГЕРБ/СДС внесе документи в за присъединяване в идните парламентарни избори на 4 април, предаде  БГНЕС.
Георгиев увери, че работи за това оптимален брой сънародници да имат достъп до изборния развой. „ Посланието, което ние излъчваме пред света, е точно свършената работа, с която можем да се похвалим “, разяснява той и добави, че времето, в което президентството е насрочило изборите, не им оказва помощ.
 До 9 март: Българите в чужбина подават заявки, че желаят да гласоподават До 9 март: Българите в чужбина подават заявки, че желаят да гласоподават
Българите в чужбина, които желаят да гласоподават на парламентарните избори на 4 април, към този момент могат да подават електронно заявление през уебсайт...
„ Тогава е католическият Великден. Има страни, които сега са в доста тежък, който не разрешава излизане от у дома. Именно и в тази посока действаме, с цел да може вотът да бъде основателна причина, заради която хората да могат гладко да стигнат до изборните секции. Изборният развой се провежда по най-хубавия метод бюлетините да бъдат разпратени, администрацията в секциите да бъде обезпечена “, изясни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР