66-годишният Димитър, който на 30 декември преби с метална тръба

...
66-годишният Димитър, който на 30 декември преби с метална тръба
Коментари Харесай

Издъхна извергът, убил 6-годишното си внуче с метална тръба в Монтана

66-годишният Димитър, който на 30 декември преби с железна тръба 6-годишното си внуче и 60-годишната си брачна половинка по време на фамилен скандал, е умрял през вчерашния ден в " Пирогов ". Насилникът ще бъде заровен служебно, оповестиха врачанските медии " Конкурент " и " Булнюз ".
Още по темата
Жестокият побой стана към 21 часа на 30 декември 2021 година в жилището на фамилията в блок в квартал " Младост " в Монтана. Тогава съседи чуват виковете на дамата и детето и подават сигнал на телефон 112. Полицията идва бързо на адреса и намира 6-годишното момченце и 60-годишната му баба пребити с железна тръба и в безпомощно положение.

При идването на полицията 66-годишният Димитър съумява да скочи през прозореца и да избяга. Той се качва на колата си и отива в индустриалната зона на града, където прави опит да се самозапали. Към 22,30 часа е открит жив в изгорелия автомобил на улица " Диана " и е откаран в болница. Установено е, че има 35-40 % изгаряния по кожата и е превозен за лекуване в клиниката по изгаряния в " Пирогов " в София.

6-годишното момченце издъхна на 3 януари без да пристигна в схващане. Детето беше докарано в болничното заведение в кома с тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка и с доста други пострадвания по главата и тялото. То беше оперирано по неотложност и лекарите направиха навреме всичко допустимо за спасяването му, само че контузиите бяха несъвместими с живота

Бабата продължава да е в сериозно положение в болничното заведение в Монтана, направени са й няколко интервенции, само че към момента има заплаха за живота й

Причините за експанзията на Димитър към момента не са ясни, само че съгласно хора, познавали фамилията, мъжът е подлагал на принуждение брачната половинка си от години.

Димитър бил фермер, отглеждал животни край Монтана, а брачната половинка му е помощник-възпитател в детска градина в града.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР