66-годишна жена от Маунт Плезънт, Южна Калифорния, беше осъдена за

...
66-годишна жена от Маунт Плезънт, Южна Калифорния, беше осъдена за
Коментари Харесай

Дива ревност: Осъдиха жена на бизнесмен, брутално заклала секретарката му

66-годишна жена от Маунт Плезънт, Южна Калифорния, беше наказана за ликвидиране, подбудено от брутална ревнивост. Жертвата ѝ е 62-годишната Шърли Гуднайт Пиърс, която всички описвали като доста блага жена и която била сгодена, само че все пак бил подозирана, че има спекулация с женен мъж, оповестява „ Мирър “.

66-годишната Марлийн Постъл Джонсън била омъжена за Ървин – президент на текстилна компания. Шърли била негова колежка – извънредно лоялна, уважавана, занимавала се с щедрост. Шърли била сгодена за Чък Рийвс, само че Марлийн била уверена, че мъжът ѝ имал спекулация с нея.

Марлийн почнала да тормози Шърли. Ревността, която изпитвала, била безумна и никой и нищо не можело да я убеди, че бърка. Обсебващата ѝ параноя я довела до там да следи хипотетичната държанка на мъжа си, да снима дома ѝ, даже да я заплашва. Нещата толкоз се влошили, че Шърли си издействала ограничаваща заповед.

Това, обаче, не спряло Марлийн. През 2011 година тя нападнала Шърли. Няколко души от компанията, измежду които Ървин и Шърли, обядвали в ресторант, както всеки петък. Марлийн се доближила до сервитьорката и ѝ предложила рушвет, с цел да скрие камерите в сепарето, където обядвали чиновниците, и да залови „ двойката “ на място. Сервитьорката отказала.

Няколко дни по-късно брачната половинка се върнала в същия ресторант, с цел да ги шпионира. Опитвала се да се скрие зад меню, само че сервитьорката я забелязала и споделила на Ървин. Докато останалите придружавали Шърли на открито, Марлийн я нападнала на паркинга с викове и крясъци. Била кто „ подивяло животно “.

Ървин – изтощен от изстъпленията на жена си, която един път даже го заплашила с нож, се разделил с нея и също получил ограничаваща заповед. Раздялата, обаче, не поставила завършек на вманиачаването на Марлийн по Шърли. Тя траяла да я преследва, снимала я у дома и в офиса, в това число направила фотоси от въздуха на дома ѝ. Крадяла и пощата ѝ.

През юли 2013 година ограничаващата заповед на Марлийн изтекла. Вече шеста година Шърли била подложена на тормоз. На 21 юли 15-годишен младеж получил известие: „ Назад, ще си върнеш Ървин единствено през натрупа ми, мръсна ку*ва “. Оказало се, че Марлийн го е пратила на неверен номер, мислейки, че е на Шърли.



48 часа по-късно годеникът ѝ Чък я разкрил мъртва в банята. Шърли била намушкана във врата с такава гняв, че дръжката на ножа се счупила, а острието останало вътре. Водата в банята текла, а къщата била обърната наобратно. По-късно станало ясно, че килърът е опитал да измие следите си с белина. Нищо, в това число и бижутата, не било откраднато.

Марлийн отишла в полицията да каже, че чула по новините за случилото се и че не го е направила, тъй като имала оправдание. Полицаите забелязали драскотини по ръцете ѝ, както и неспокойното ѝ държание. Часове по-късно тя била задържана, а домът ѝ бил претърсен.

Едва 5 години по-късно Марлийн е наказана за убийството. „ Госпожо, вие ще умрете в пандиза. Това е моето решение “, съобщи съдията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР