6587-ият заловен да кара без книжка уби бременната си с

...
6587-ият заловен да кара без книжка уби бременната си с
Коментари Харесай

Неописуема трагедия! Камен уби бременната си с близнаци жена и 2-годишната им дъщеря

6587-ият хванат да кара без брошура умъртви бременната си с близнаци жена и 2-годишната им щерка при удар в дърво на пътя сред Бяла Слатина и с. Попица. 35-годишният мъж нямал брошура и карал краден фолксваген. Само преди 2 дни служители на реда спрели Камен и открили, че колата е оповестена за търсене в Швеция. При инспекцията фолксвагенът бил с директни номера в Бяла Слатина. Шофьорът обаче не бил глобен.Той е 6587-ият хванат да кара без шофьорска брошура от началото на годината. На месец органите на Пътна полиция засичат приблизително по 770 водачи без удостоверение за ръководство.

Причините са разнообразни - някои в никакъв случай не са имали брошура, други са останали без нея поради нарушавания или неплатени в период санкции. На трети са изтекли, а има и случаи на каращи без “Гражданска отговорност ", когато книжката е невалидна. В такива случаи глобите са събаряне на номерата за персонална кола от 6 до 12 месеца и прекъсване от придвижване за месец на непозната. Предполага се, че мъжът, който умъртви бременната си жена и 2-годишното си дете  е карал с висока скорост по разнебитения път и на завой изгубил надзор. На място издъхнало детенцето, което било в скута на майка си на предната седалка. По-късно в болничното заведение в Бяла Слатина умряла и 22-годишната майка, а лекарите открили, че тя е била бременна с близнаци. Шофьорът Камен А. е с голям брой контузии.

Камен е прочут в циганската махала на Бяла Слатина като притежател на два буса, с които транспортира незаконно дърва за огрев. Преди време бил засечен от патрул с противозаконни дърва в един от бусовете. Съставили му актове и му взели книжката. Само преди два дни служители на реда спрели бракониера с фолксвагена с директни номера в Бяла Слатина. Оказало се, че колата е оповестена за крадена в Швеция и се търси.

Проверката станала пред очите на десетки сеирджии, за които било огромна изненада, че нито ромът, нито колата били арестувани. Ден по-късно към този момент карал колата с монтански номера, настояват очевидци. Според тях той съумял да си направи и подправена регистрация на фолксвагена в така наречен частен КАТ в Бяла Слатина, който се намирал на ул. “Латинка " в циганската махала, написа " 24 часа ". Хората в Бяла Слатина настояват, че там ромите правели подправени документи, които мъчно се разпознавали. Според локалните фалшификаторите имат полицейски чадър.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР