64-годишният Юнкер е прекъснал лятната си ваканция в Австрия и

...
64-годишният Юнкер е прекъснал лятната си ваканция в Австрия и
Коментари Харесай

Светът Затаи Дъх! Жан-Клод Юнкер Се Бори За Живота Си В Болницата! Видео!

64-годишният Юнкер е прекъснал лятната си почивка в Австрия и се е върнал в родния си Люксембург. Засега няма детайлности какво е положението му.

Петгодишният мандат на Юнкер изтича в края на октомври. Очакваше се идната седмица той да взе участие в срещата на Г-7 - седемте най-развити индустриални страни в света - в Биариц, Франция.

През последните години Юнкер страдаше от болки в гърба, припомня Асошиейтед прес.

През декември предходната година Европейска комисия отхвърли следващи догатки, че нейният ръководител Жан-Клод Юнкер е с разтърсено здраве. Подобно конкретизиране се наложи откакто бяха оповестени фотоси, на които наподобява, че той се спъва и се свлича по време на банкет във Виена.

" Понякога фотосите лъжат, както е и в този случай ", сподели гогава Мина Андреева, заместител на основния представител на Европейска комисия.

По думите ѝ той бил изцяло здрав и във форма, само че от време на време имал болки от време на време - вследствие на тежка злополука отпреди 30 години.

През юли предходната година пъс представител на Европейска комисия заяви, че Юнкер е имал конвулсии от ишиаса си, когато се появи предходната вечер на публично събитие, некадърен да се държи на краката си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР