64-годишна жена беше открита невредима, след като пет екипа я

...
64-годишна жена беше открита невредима, след като пет екипа я
Коментари Харесай

GPS погоди жесток номер на шофьорка край Смолян

64-годишна жена беше открита невредима, откакто пет екипа я издирваха в региона на смолянското село Киселчово. Жената е подала сигнал през вчерашния ден, към 20.30 часа, на тел. 112 че се е изгубила в гориста околност.

64-годишната жителка на  с. Долна бела речка, община Вършец, обл. Монтана, тръгнала на посетители в Киселчово, само че навигацията я насочила към остарял горски път. Лекият ѝ автомобил „ Форд Пума “ аварирал и тя траяла пътя си пешком в посока към селото, само че не могла да се ориентира къде тъкмо се намира, оповестиха от полицията в Смолян.

Незабавно след приемане на сигнала същата е оповестена за локално търсене и са образувани  пет екипа от чиновници на районно управление (на МВР) и ОДМВР-Смолян, РСПБЗН и РДГП. Издирването е проведено в три направления – от с. Могилица в посока с. Киселчово, от гр. Смолян в посока с.Киселчово и от гр. Смолян в посока с. Мугла, където има отклоняване за с. Киселчово, оповестява " Марица ".

Около 03:00 часа 64-годишната жена е открита на седем километра от автомобила, в посока от пътя за с. Мугла към с. Киселчово.

Тя е в положително общо положение и невредима, като ѝ е осъществен и медицински обзор. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР