63-годишната Кристи Бринкли е бивш модел, благословен с прекрасни гени,

...
63-годишната Кристи Бринкли е бивш модел, благословен с прекрасни гени,
Коментари Харесай

Какво прави 63-годишната Кристи Бринкли, за да изглежда на 36

63-годишната Кристи Бринкли е някогашен модел, блажен с прелестни гени, а след раждането на 3 деца остава в изключителна форма , само че освен благодарени на тези фамозни гени, а и поради усилените тренировки и строгата вегетарианска диета, която е спазвала през годините.

Днес ще ви разкрием какво тъкмо прави Кристи Бринкли, с цел да наподобява все по този начин зашеметяващо, както е изглеждала през 80-те години, когато бе същински пример за женска хубост.

Тя е написала книга, в която разкрива какъв е режимът ѝ за добра форма и с какво се храни, с цел да наподобява млада и свежа. Макар да признава, че има няколко усъвършенствания по себе си, 63-годишната Кристи твърди, че доста по-важно е с какво се храниш и какъв брой се движиш.

Ето част от нейните препоръки:

Медитирайте и практикувайте йога

Самата Кристи практикува йога от тийнейджърка и счита, че преди всичко би трябвало да имаме спокоен дух, с цел да изглеждаме добре и външно. "Способността на мозъка ни да въздейства на здравето на тялото е изключителна ", споделя Бринкли. Ако сте нещастни, ще проличи на лицето ви, на косата и кожата ви. Намерете метод да се отърсвате от напрежението по здравословен метод и това незабавно ще проличи на тялото и лицето ви. "

Ходете на разнообразни курсове и извършения

Кристи се занимава с нещо всеки ден - върви на фитнес, кара колело, ски или плува. Тя споделя, че придвижването е от изключителна значимост.

Хранете кожата, косата и ноктите

Според Кристи Бринкли най-важното за естествената хубост и младежкия тип е с какво се храним. Любимите храни за хубост на топмодела са орехи (заради омега-3 мастните киселини), моркови (каротеноидите в тях пазят кожата от нездравословните слънчеви лъчи) и киви (засилват производството на колаген). Зеленият чай и доматите имат противовъзпалителни и пречистващи свойства, а стридите са цялостни с цинк, който подмладява.

 Кристи Бринкли Getty/Gulliver

Диетата е значима

Кристи не е консумирала месо от 12-годишна. Тя даже не яде риба и млечни артикули, като се изключи козе и овче мляко . Споделя, че най-голямата привилегия, която има, е нейният персонален готвач, който е експерт в приготвянето на здравословна храна. Любимите ѝ неща за похапване са омлет от белтъци, спанак и гъби, салата с авокадо, кейл и разнообразни зърнени култури, а за вечеря обича да похапва кафяв ориз с чушки и сладки картофи. Тя държи на разнообразието, въпреки да не яде месо и скотски артикули.

Усмихвайте се

Усмивката ни прави по-красиви, по-здрави и по-щастливи. Според Кристи Бринкли усмивката може да размени всяко скъпо червило и всеки професионален грим и е средството за безконечен юношески тип.

 Кристи Бринкли Getty/Gulliver

Хидратирайте кожата си

Тя разкрива, че грижата за кожата ѝ е доста простичка - почиства, ексфолира и хидратира. Според нея не са ни нужни повече от три стъпки, с цел да наподобява кожата ни свежа.

Носете първокласен слънцезащитен крем

Кристи Бринкли е израснала в Калифорния и признава, че откогато се помни, употребява слънцезащитен крем. Нейният съвет към всички е да намерят вярната марка слънцезащитен крем за всеки сезон от годината и да не излизат от у дома без него , тъй като слънчевите лъчи оказват пагубно въздействие върху кожата на лицето и шията ни.

Hope you're all getting a kick out of your last day of Summer Vacation! Happy Labor Day! @si_swimsuit #2017 #getakickoutoflife!

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on Sep 4, 2017 at 2:38pm PDT

Не пипайте веждите

Забравете за прекомерно тънките или прекомерно дебели вежди. Веждите ви би трябвало да наподобяват оптимално естествено, тъй като основават линиите на лицето. Кристи Бринкли поучава да не се ръководите по трендовете в това отношение, а по-скоро да съобразите формата им с чертите на лицето си.

Вижте в галерията ни ТУК по какъв начин наподобява Кристи през днешния ден >>>

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, с цел да откриете още материали на Edna.bg!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР