63-годишната жителка на Новосибирск Елена Бендман разказва пред местни медии

...
63-годишната жителка на Новосибирск Елена Бендман разказва пред местни медии
Коментари Харесай

НЛО изсмука енергията на група туристи в Алтай, една от тях разказа как здравето ѝ се сринало изведнъж

63-годишната жителка на Новосибирск Елена Бендман споделя пред локални медии за прелюбопитна история. Освен това тя е разгласила в обществените мрежи удивителни фотографии, потвърждаващи думите й. Жената оповестява, че през автуст 2007 година тя и брачният партньор й се отправили с колата в Алтай, а точно на популярното Телецко езеро. Те се настанили край селцето Артибаш и разпънали палатка напряко на брега на живописния водоем. До тях също имало други туристи с палатки. Времето било прелестно и фамилията решило да прекара в този " същински парадайс " най-малко седмица. За страдание тези проекти не се сбъднали.

Още на деня след идването им, пътешествениците почувствали възприятие на уязвимост и гадене. Елена Михайловна и мъжът й отдали положението си на адаптацията. Сред другите почиващи имало жена-лекар, която споделила на новосибирците, че доста от съседите им изпитват същите признаци, макар че температурата и кръвното им са изцяло естествени.

Съпругът на Елена й предложил да си тръгнат, изключително откакто и другите туристи почнали да напущат. Тя обаче поискала да остане и да изчакат положението им да се възстановява. Съпрузите посетили водопада Корбу на отсрещния бряг на Телецкото езеро и там им станало по-леко. Те решили да се върнат при палатката, когато неразположението се завърнало. Останалите туристи в това време всичките се разотишли и Бандманови решили да си вървят у дома.

По-късно мъжът на Елена я уговорил да създадат екскурзия по локалния залив. Когато катерът доближил група скалисти острови, тя забелязала нещо необичайно. Отнякъде от небето греела ярка светлина във тип на компактен лъч, въпреки Елена не могла да разбере кой е източникът й. Въпреки ясното слънчево време, на водната повърхнина отчетливо се виждал ярък кръг. Съпругът й предположил, че става въпрос за светлинна машинация. В един миг дамата поседнала на камъните и мъжът й я снимал.

През целия път към дома Елена лежала без сили на задната седалка на колата. В Новосибирск положението й се влошило, лекарите открили нараснала централизация на еритроцитите.

Преглеждайки направените по време на ваканцията фотоси, тя ненадейно видяла нещо поразително. Над водата висял чудноват оранжев обект, съмнително наподобяващ на " летяща паница ", а на повърхността на езерото е запечанато отражението.
Телецкото езеро в действителност се счита за аномално място, където с хората постоянно се случват странни неща, включително и ненадейно утежняване на здравето.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР