62-годишният певец е натрупал сериозен опит като фотограф и смята,

...
62-годишният певец е натрупал сериозен опит като фотограф и смята,
Коментари Харесай

Брайън Адамс мечтае да режисира филм

62-годишният артист е натрупал сериозен опит като фотограф и счита, че уменията му биха могли да се осъществят и в киното.

Той сподели: " Наистина бих се заинтересувал [от основаването на филм]. Лесно мога да се видя като оператор, а може би даже и като режисьор. Спомням си, че работих дружно с Ласло Ковач, който направи " Easy Rider ", по един от ранните ми видеоклипове ”.

Брайън счита, че развиването на технологиите е трансформирало напълно статута на фотографията.

Той споделя пред списание Ramp Style: " С камерите на смарт телефоните, които могат да уловят всеки миг, всеки може да бъде фотограф. Бъдещето ще става по-интерактивно и ще има повече камери, които ще документират всичко от самото начало. Не считам това за нещо неприятно, тъй като в този момент виждаме света както в никакъв случай до момента. Едно от най-важните неща е, че хората употребяват камерите си, с цел да документират нередности. Всеки може да е фотожурналист. От екотероризма до Джордж Флойд - фотосите и видеоклиповете трансформираха напълно света ни ".

Въпреки че през годините е снимал разнообразни хора и места, за изпълнителя на шлагера " Heaven " най-голяма стойност имат портретите на фамилията му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР