62-годишна жена загина на пътя от инфаркт, след като голям

...
62-годишна жена загина на пътя от инфаркт, след като голям
Коментари Харесай

Камък удари автомобил, шофьорката почина от инфаркт

62-годишна жена почина на пътя от инфаркт, откакто огромен камък изпотроши предното стъкло на автомобила й, заяви италианското издание „ Ил Джорно “.

Инцидентът е станал на автомагистрала покрай северния италиански град Милано. Жената е карала Opel Astra, като в колата са се возили още четирима души. Те са невредими.

Камъкът не е блъснал шофьорката Нилде Калдарини, само че от претърпяния потрес тя е претърпяла сърдечен удар. На място е дошъл медицински екип, само че той не е съумял да избави живота й. Полицията води следствие.

Силите за сигурност работят по версията, че камъкът е бил хвърлен от насип, намиращ се покрай оживената автомагистрала. Разпитани са хора, живеещи в предградията на Чернуско сул Навильо. Близките на починалата жена също са уверени, че някой е хвърлил камъка към автомагистралата.

Аутопсията е удостоверила, че няма външни пострадвания по тялото на починалата италианка. Тя се е прибирала от молитва в град Бергамо, намиращ се покрай Милано. Близките на Калдарини са шокирани и желаят виновникът да бъде открит и наказан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР