62-годишна жена е в болница с три счупени прешлена след

...
62-годишна жена е в болница с три счупени прешлена след
Коментари Харесай

Жена е с 3 счупени прешлена след скандал за земя

62-годишна жена е в болница с три счупени прешлена след скандал със комшия в бургаското село Димчево. И двамата са аграрни производители, а до физическата разпра се стигнало поради разпри за земя, заяви bTV.

Дни наред лекарите в Бургас не могат да разчетат фотосите от рентгена и скенера на Димитринка Маринова поради отоците по тялото ѝ. Възрастната жена е с фрактури на 3 прешлена в основата на гръбначния дирек.

" Разбрах, че са го взели и са го пуснали, пуснали са го да си е у дома, пък аз се превивам като червей от болки в болничното заведение и никой не ме потърси ", оплака се през сълзи дамата. За контузиите си упреква своя комшия, направила забележка на служащите му да не минават през нивите ѝ.

" Насреща ми идва джипа на Величко, Величко слиза от джипа, аз мисля, че ще беседваме и съм спокойна, а той слиза и стартира да ме удря, стартира да ме рита, смъквам се на земята - той продължава ", описа старата жена.

Саморазправата става в нивите край бургаското село Димчево. Вече 30 години фамилията на Димитринка обработва 3000 декара аграрни земи. Джиповете на съседа ѝ минавали през рапицата.

" В България за земя се убива ", сбит е брачният партньор на потърпевшата.

Съседът Величко отглежда биволи и се занимава с пасища. Земеделските производители мъчно разпределяли земята.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР