61-годишният Салибрам Емин от Кърджалийско, наричан в родния си край

...
61-годишният Салибрам Емин от Кърджалийско, наричан в родния си край
Коментари Харесай

Консула от Родопите измъкна над 17 бона от чуждестранна студентка, а сега..



61-годишният Салибрам Емин от Кърджалийско, именуван в родния си край Консула и Консула от Кърджали, остава в ареста за машинация на задгранична студентка, написа 24rodopi. com.

Пловдивският областен съд удостовери определението „ задържане под стража “ на Консула от Кърджали, който нанесъл щета на чужденката в размер на 17 640 лв..

Срещу него бе повдигнато обвиняване за това, че в интервала от месец септември 2020 година до юни 2021 година измамил задгранична студентка.

Момичето е шведска гражданка от иракски генезис, на 25 години. По делото бе открито, че обвиненият обещавал на потърпевшата да й спомага за прекачване на брат й, който бил студент в Медицинския университет в гр. Плевен в Медицинския университет в гр. Пловдив, където учела тя.

Жената разкрила мъжа посредством медиатор в група в мобилно приложение. За осъществяването на услугата на няколко пъти потърпевшата му превела общо 9 000 евро с горепосочената левова равноценност.

Обвиняемият упорствал парите да бъдат предоставени от потърпевшата в брой, само че тя ги превела по банкова сметка на негов непосредствен. След това обаче той престанал да дава отговор на мобилните си телефони и не подхванал никакви дейности по прехвърлянето на брат й в МУ-Пловдив. Така той изгубил студентските права и бил отписан от МУ-Плевен.

Така отбраната му изиска от магистратите домакински арест, тъй като здравословното положение на Емин не е положително и това пречи за пребиваването му в ареста. В последните си думи към съда Салибрам Емин сподели, че желае да върне сумата, която е взел.

Въпреки това окръжните магистрати решиха, че има задоволително доказателства, с цел да се направи съмнение, че точно мъжът е направил това закононарушение. Според тях в случай че той бъде пуснат от ареста има заплаха да извърши друго закононарушение, поради богатото си правосъдно минало. Така съдът остави в ареста 61-годишния Салибрам Емин. Определението на Окръжен съд е дефинитивно.

.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР