61-годишният пуерторикански актьор Освалдо Риос преминава през тежък момент в

...
61-годишният пуерторикански актьор Освалдо Риос преминава през тежък момент в
Коментари Харесай

Милиони жени въздишат по него, но сега си намери майстора и е с разбито сърце

61-годишният пуерторикански артист Освалдо Риос минава през тежък миг в персонален проект. Суперзвездата разкри посредством обществените мрежи, че той и приятелката му Лусиана Родригес, с която са дружно от 4 години, са взели решение да прекратят своята връзка.

" За страдание, към този момент е невероятно да бъдем дружно, както ми се искаше “, разяснява Риос в интернет. Той изяснява, че една от аргументите за раздялата им е дистанцията посред им. В продължение на месец и половина Освалдо и Лусиана прекарват надалеч един от различен, защото по това време той взе участие в риалити формата " Къщата на известните “.

В края на юни артистът е отстранен, а когато се завръща вкъщи, предлага брак на своята обичана, само че се оказва, че тя не е въодушевена от вероятността да свържат живота си вечно.

" За страдание, тя не одобри да се омъжи за мен. Очевидно към този момент беше траяла живота си, заобиколена от нови хора “, изяснява артистът. Въпреки раздялата Риос твърди, че с Лусиана са запазили другарските си връзки:

" Ако я видят с различен мъж или да се забавлява на празненство сама, това е, тъй като към този момент не сме дружно. Пожелавам ѝ всичко най-хубаво “. Освалдо показа още, че има намерение да се откри в Маями, където неотдавна някогашната му обичана Шакира се реалокира, с цел да лекува сърцето си след раздялата с футболиста Жерар Пике. Риос не губи вяра, че един ден ще открие същинската обич: " Вярвам, че в някакъв миг Бог ще ми изпрати верния човек “. Зад гърба си артистът има 3 брака и 3 деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР