61-годишният Джоузеф Зилер удари адвоката си в съдебната зала, след

...
61-годишният Джоузеф Зилер удари адвоката си в съдебната зала, след
Коментари Харесай

Затворник удари адвоката си, след като бе осъден на смърт

61-годишният Джоузеф Зилер удари юриста си в правосъдната зала, откакто бе приет за отговорен и наказан на гибел за това, че през 1990 година е изнасилил и умъртвил 11-годишната Робин Корнел дружно с нейната детегледачка Лиза Стори.

По време на делото подсъдимият изиска камерите да бъдат изключени и малко по-късно извика юриста си Кевин Шърли, сякаш да му каже нещо, само че вместо това заби лакътя си в лицето му и Шърли се стовари на земята.

Веднага по-късно трима охранители скочиха на Зилер и го повалиха на пода и малко по-късно го изведоха от залата, с цел да бъде оказана помощ на юриста му.

Съдията по делото Робърт Банинг съобщи, че Шърли се усеща добре. Самият Шърли след това изясни пред канал Fox 4, че преди време е бил боксьор и е получавал надалеч по-силни удари.

Няколко часа след случая Зилер е изискал делото по случая му да стартира изначало, само че съдията изрично отхвърлил настояването му и удостоверил присъдата – гибел.

Convicted double-murderer Joseph Zieler elbows his attorney in the face ahead of his sentencing Monday. He was quickly tackled to the ground by bailiffs.
— Gage Goulding - NBC2 (@GageGoulding)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР