61-годишен мъж пострада при ромско меле с вили и брадви

...
61-годишен мъж пострада при ромско меле с вили и брадви
Коментари Харесай

61-годишен ранен в Сунгурларе при ромско меле с вили и брадви

61-годишен мъж пострада при ромско меле с вили и брадви в Сунгурларе. Петима са задържани, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи Бургас.

На 14 април  към 20.40 ч. в полицията в Сунгурларе е получено известие от 20- годишна жена, за това, че пред дома й на ул. " Аврора " има четирима мъже, които желаят да влязат в къщата й, с цел да се саморазправят с нея и нейни родственици.

Своевременно пристигналите на място полицейски чиновници не заварили никого, като по думите на дамата, нападателните мъже се преместили пред дома на други нейни родственици на ул. " Родопи ". На втория адрес са открити голям брой мъже, които въоръжени с вили и брадви желали да се саморазправят с родственици на подалата сигнала жена.

В резултат на съответните и бързи полицейски дейности разразилия се скандал е овладян. От случая потърпевш 61 годишен мъж от Сунгурларе, на който са избити няколко зъба.

Установено е, че основатели и подбудители на спора са петима мъже на възраст от 18 до 58 години, всички от Сунгурларе, които са арестувани със заповеди за полицейско задържане за период до 24 часа. Работата по документиране и изясняване на случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Сунгурларе
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР