60-годишен австралиец се измъкна от челюстите на голям крокодил, като

...
60-годишен австралиец се измъкна от челюстите на голям крокодил, като
Коментари Харесай

Австралиец се отърва от крокодил с джобно ножче

60-годишен австралиец се измъкна от челюстите на огромен крокодил, като го намушка неведнъж в главата с джобното си ножче, оповестиха локалните управляващи.

След като оцелява при ужасяващата офанзива на далечен речен бряг на полуостров Кейп Йорк в Австралия, раненият мъж карал самичък до болничното заведение, където му оказали незабавна помощ, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
 В Индия: Крокодил живя с монаси 70 година и стана вегетарианец В Индия: Крокодил живя с монаси 70 година и стана вегетарианец
В Керала, Индия, крокодил живя с монаси повече от 70 години и стана вегетарианец, заяви „ Great Indian Mutiny “. Крокодилът...

Мъжът ловял риба в парцела си покрай Хоуп Вейл и ненадейно бил атакуван от соленоводен крокодил.

" Той разказа по какъв начин е видял крокодила секунди преди да бъде атакуван. Хванал се за клона на мангрово дърво в обезверен опит да стои надалеч от реката, до момента в който челюстите на крокодила се впили в ботушите му. Мъжът сподели, че когато е бил отмъкнат под водата съумял да извади джобния си нож и намушкал крокодила в главата, до момента в който не го пуснал ", обявиха чиновниците от отдела за запазване на дивата природа. Те потвърдиха, че пострадванията на смелия риболовец подхождат на нахлуване от огромен крокодил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР