6 запомнящи се музикални битки сложиха край на вокалните двубои

...
6 запомнящи се музикални битки сложиха край на вокалните двубои
Коментари Харесай

Разтърсващ финал в Гласът на България разплака треньори и зрители

6 запаметяващи се музикални борби сложиха завършек на вокалните дуели в " Гласът на България “ в неделя вечер по bTV. Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев избраха последните гении, с които не престават напред в шоуто.

По време на вокалните дуели треньорите се разделиха с половината участници от тимовете си и влизат в новия стадий на шоуто – Нокаутите, с по 7 изключителни реализатори. В него всеки участник ще се състезава за място на един от трите стола на сцената. Оцелелите след последното осъществяване в съответния тим ще получат шанса да се борят за зрителския избор в концертите онлайн.

Разтърсващ край на най-тежкия за треньорите стадий от шоуто сложи дуета на Пирина Христова и Антон Гюров, които разплакаха треньори и аудитория с осъществяване на националната ария " Зайди, зайди, ясно слънце “. " Това бе същински музикален българо-космически конфликт! “, разяснява представянето им Камелия. " Беше велико, накарахте ни да се почувстваме горди, че сме българи! “, добави Михаела Филева.

Вълнението на треньора им Иван Лечев бързо мина в сълзи и той направи сложния избор към " Нокаутите “ в шоуто да продължи Антон. По-малко трагичен, само че също толкоз прочувствен за ветерана в журито, бе вокалният дуел сред един от най-силните му рок гении – Тодор Ковачев и театрално обиграния правист Борис Байчев. Избора си да продължи напред с Тодор, Лечев обоснова с по-голямото умеене на 29-годишния софиянец да съобщи възприятието на песента.

Камелия избра да остави в тима си за идващия стадий от конкуренцията две млади момчета с изразен личен жанр - учителя по музика Георги Пеев и Тино Хаджиев. Българският Ник Кейв, както стана прочут Тино, още веднъж завоюва утвърждението на фолк дивата, както и признанието, че на сцената на шоуто в никакъв случай не се е качвал реализатор с сходен ексцентричен тембър.

Най-равностойният дует в епизода – сред Марта Цветкова и Нели Стойнова, изправи Графа пред алтернатива, която той избра да позволи със сърцето си. След осъществяването Влади Ампов избра да продължи с 18-годишната Марта, която трогна цяла България със силата на духа си. Младото момиче за повторно пя с патерици на сцената и даже се закани да натупа треньора си с тях, в случай че не я пусне към идващия стадий в шоуто. " В мен гори огън, който е доста пъстър и това не би трябвало да се изпуска. Иначе ще те срещна с Гошо и Пешо “, закани се тийнейджърката, която е дала мъжки имена на правилните си помощници в напредването.

Михаела Филева приключи поредицата от прочувствени решения по време на вокалните дуели като опълчи две надарени 16-годишни девойки - Христиана Рандева и Невена Александрова. За да избере с коя от тях да продължи, Михаела сложи високо летвата за осъществяването им с песента " No Tears Left To Cry “. С признанието, че е очаквала повече и от двете, Михаела избра по-разпознаваемия глас на Христиана, само че не пропусна да я потупа шеговито с думите " Ти си за пердах и плесници “. По този метод Филева си завоюва прякора " строга стопанка “ от Графа, а Лечев се включи в шегата с обещанието да й подари подобаващи за новата й роля аксесоари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР