6-месечно бебе и четирима възрастни са пострадали при тежка катастрофа

...
6-месечно бебе и четирима възрастни са пострадали при тежка катастрофа
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с водачка с 0,9 промила в София: Жена е в кома, а бебето й е сред ранените

6-месечно бебе и четирима възрастни са потърпевши при тежка злополука сред два автомобила в столицата, предава „ БНР “.

Сигнал за злополуката, зародила на „ Площада на авиацията “ , е получен в 00:40 часа нощес в Центъра за незабавна помощ. 20-годишната майка е изпаднала в кома , като положението й е тежко. Тя е приета в болница в УМБАЛ „ Света Анна “ с черепно-мозъчна контузия . Пострадалата е пътувала в един от колите. Рожбата й е с травма на главата , като е била настанена за лекуване в УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “.

Ранени са още двама мъже 31-годишният водач на колата, в която са били бебето и майка му, както и техният 22-годишен сателит . Те са приети в болница в УМБАЛ „ Света Анна “. Водачът е получил травма на глава и ръка, а другият е с травма в региона на кръста.

На местопроизшествието са били пратени 3 коли за спешна помощ , които са пристигнали на 9-ата минута след подаване на сигнала. Впоследствие е бил изпратен още един профилиран медицински автомобил, който е бил за втори обзор на 33-годишната лидерка на другата кола от произшествието. Тя е само с охлузване на крайници и не се е наложило да бъде приета в болница. Очевидци настояват, че тя е управлявала след приложимост на алкохол, като пробата й е бил позитивен за 0,9 промила .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР