6 камиона с отпадъци, с турска регистрация бяха задържани снощи

...
6 камиона с отпадъци, с турска регистрация бяха задържани снощи
Коментари Харесай

Товарът на задържаните камиони с отпадъци бил предназначен за фирма в пловдивското село Марково

6 камиона с боклуци, с турска регистрация бяха арестувани нощес на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Шестте камиона или 137 тона боклуци сега се намират на българската граница. За Българска национална телевизия министърът на околната среда и водите удостовери, че камионите са били предопределени за България. Те съдържат пластмаси и метали, листове от пластмаса, ламинирани едностранно с алуминиево фолио, както и боклуци от тях.

При инспекцията късно нощес от специалисти на Министерство на околната среда и водите водачите не са могли да показват документ и контракт сред две компании - изпращащата страна и приемащата страна в България, както и изискуемото приложение съгласно европейските наставления. Те са показали само фактура, от която е станало видно, че товарът е предопределен за компания, записана в пловдивското село Марково.

Камионите остават на границата, до момента в който не показват документи за трансграничен транспорт на боклуци. Те са арестувани с помощта на чиновниците на Агенция " Митници " и Гранична полиция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР