6-годишно дете бе блъснато от товарен автомобил в сунгурларското село

...
6-годишно дете бе блъснато от товарен автомобил в сунгурларското село
Коментари Харесай

Шофьор на камион прегази малко дете, след разправа бе убит в с. Прилеп

6-годишно дете бе блъснато от товарен автомобил в сунгурларското село Прилеп. Момченцето е починало на място. По информация на Българска национална телевизия след разпра с роднините на детето водачът е погубен. Инцидентът е станал към 15:30 ч.

На място ще бъдат изпратени сили на жандармерията. От държавното обвиняване в Бургас разясниха, че ще бъдат " безкомпромисни към причинителите на убийството ".

По първични данни детето ненадейно пресякло платното за придвижване, когато 57-годишният водач от Аксаково го блъска. Своевременно към мястото на случая се отправили близки родственици на момченцето, които чествали наоколо. По думите на сателит на водача е почнала разпра. Свидетелят съумял да избяга и е откаран със инцидентен превоз отвън с. Прилеп, откъдето съумява да алармира на тел. 112.

Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера.

До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни направления. Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно ръководство – Сунгурларе.

Репортери: Иво Никодимов, Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР