6 години след анонсирането на новата си хиперкола- , Bugatti

...
6 години след анонсирането на новата си хиперкола- , Bugatti
Коментари Харесай

BUGATTI произведе CHIRON #400

6 години след анонсирането на новата си хиперкола- , Bugatti разгласи, че производството на модела е достигнало границата от 400 екземпляра от авансово обявената като лимитирана на 500 бройки серия.

Специалният автомобил е бил сглобяван в продължение на към 2 месеца, като в процеса са взели участие 20 индивида, всеки един от е отговарял за безупречното консолидиране на към 1800 обособени съставния елемент и аграгета.

Bugatti Chiron номер 400 е представител на версията Super Sport, като клиентът е избрал новата му кола да бъде изпълнена с небоядисани карбонови детайли и главен мрачен зелен цвят.

Chiron Super Sport е оборудван с 8-литров, W-образен, 16-цилиндров мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 1600 конски сили или със 100 повече спрямо показаният по време на женевевското ревю през 2016 година автомобил, а оптималният въртящ миг на мотора е 1600 Нм.

Максималната скорост на придвижване на Bugatti Chiron Super Sport е 440 км/ч, като първите 300 от тях могат да бъдат достигнати при старт от място за едвам 12.1 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР