6 април 2023 г., София. Главният изпълнителен директор на Vivacom

...
6 април 2023 г., София. Главният изпълнителен директор на Vivacom
Коментари Харесай

Николай Андреев e Forbes CEO на годината за 2023

6 април 2023 година, София. Главният изпълнителен шеф на Vivacom завоюва първото място в специфичната лидерска категория на годишните бизнес награди на Forbes за 2023 година. Николай Андреев стана Forbes CEO of the Year близо две години откакто оглави водещия телеком в България. За този интервал, под негово управление, компанията направи решителни стъпки, които оставиха отпечатък върху целия бранш и му дадоха мощен позитивен подтик на развиване в региона на нововъведенията.

" Благодаря на списание Forbes за това отличие, което има голяма стойност – освен за мен. Това самопризнание е точно за екипа на Vivacom – същински тим със страховит професионализъм и отборен дух, с който постигнахме изключителни неща за толкоз малко време, в условия на толкоз доста провокации, промени и непредвидени благоприятни условия. Най-сърдечно благодаря на всеки, който ме поддържа в тази конкуренция “, разяснява Николай Андреев.

Престижната премия за основния изпълнителен шеф на Vivacom идва и близо три години, откакто телекомът стана част от фамилията на водещия снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа United Group. За този интервал Vivacom построи първата 5G комерсиална мрежа във всички регионални градове в страната, първата 10GIGA оптична мрежа в България, стартира напълно нови unlimited проекти за първи път във всички ценови категории - от най-ниската до най-високата, с което даде опция за цялостна независимост в общуването на всички свои клиенти.

Специалната премия Forbes CEO на годината се присъжда след публично допитване до 100 потвърдени бизнес персони в страната, селекция на редакцията на списание Forbes и финално гласоподаване. В влиятелната ранглиста фирмите и водачите получават опция да споделят своите триумфи с обществото, а отличените получават високо самопризнание за постигнатите резултати и мотивация за изкачването на нови върхове.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР