5G услугите започват да навлизат в някои държави по света,

...
5G услугите започват да навлизат в някои държави по света,
Коментари Харесай

Колко по-бърз е 5G от 4G интернета

5G услугите стартират да навлизат в някои страни по света, само че за множеството от нас е много мъчно да си представим тъкмо какъв брой по-бърза е 5G връзката от познатите ни 4G честоти.

Американската телекомуникационна компания Verizon бе измежду първите, които пуснаха 5G мрежи, а тази седмица един от чиновниците й ни сподели във видео в Twitter по какъв начин Samsung Galaxy S10 5G съумява да доближи невиждана скорост на събаряне чрез 5G.

Във видеото виждаме по какъв начин скоростта на интернета с лекост надминава 1000Mbps и изпълва " километража " на SpeedTest приложението.

С сходна скорост на връзката бихме могли да свалим цялостен сезон от обичания си сериал за по-малко от две минути, а отварянето на уеб страници се случва съвсем неотложно.

Скоростта от 1000Mbps (1Gbps) надалеч задминава теоретичния най-много от 300Mbps, на който 4G мрежите са способни.

Важно е да отбележим, че прагът от 1Gbps към момента е постижим единствено на избрани места по света и ще би трябвало да изчакаме (неизвестно какъв брой време), преди да забележим сходна експедитивност на интернета и на нашите ширини. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР