59-годишният новозеландски актьор Ръсел Кроу, който направи шеметна кариера в

...
59-годишният новозеландски актьор Ръсел Кроу, който направи шеметна кариера в
Коментари Харесай

Ръсел Кроу разкри защо не е бил поканен на коронацията на Чарлз III

59-годишният новозеландски артист Ръсел Кроу, който направи шеметна кариера в Холивуд, съобщи, че не е бил поканен на коронацията на Чарлз III, която се провежда днес в Лондон. Той каза за това в Triple M Breakfast Brisbane на радиоводещия Дан Ансти.

На въпрос на публицист дали артистът ще замине за Англия, той отговори, че " не се е обаждал ". Кроу не изключва, че това се дължи на обстоятелството, че преди време артистът е разрешил " неуважително " послание към принцовете Уилям и Хари. Той ги назова „ другари “ по време на среща на събитие, макар че му беше казано да се обръща към тях на формален език.

„ Може би това е обвързвано с обстоятелството, че последния път ме показаха на кралското семейство. Офицер от английския кралски двор, идва да приказва с вас и по-късно споделя: „ Слушай, когато говорите с принца, вие ще го наричате по този начин, по този начин и по този начин. „ Работата е там, че това просто не е в моята ДНК. Винаги съм оправдателен и постоянно доста се веселя да се срещам с хора, само че фразата „ ваше височество “ просто не е в природата ми. Преди назовах принц Хари и Уилям „ другари ". Мислех си, че офицерът беше на път да припадне ", изясни Ръсел.

Също по този начин по време на изявлението той сподели, че макар че е роден в Нова Зеландия, той се счита за австралиец, защото е живял в страната 49 от своите 59 години.

„ Живях тук от четири до 14-годишна възраст и се върнах в Нова Зеландия – сякаш вкъщи – само че това не беше моят дом “, призна артистът.

По думите му той се връща в Сидни незабавно щом навършва 21 години, само че постоянно се е разпознал с маорското си завещание.

Когато Австралия и Нова Зеландия оповестиха желанието си да скъсат връзките си с английската монархия и да станат републики, Кроу се изрече в отбрана на кралското семейство. Той назова принц Чарлз " добър човек ", който " е благ " и " занимателен ".

Актьорът и бъдещият крал се срещат в Лондон преди 20 години на премиерата на " Господар и пълководец: Далечният завършек на света " в поддръжка на Благотворителния фонд за кино и телевизия в кино " Одеон " на площад " Лестър ". В лентата Кроу изигра основна роля.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР