581 ракети са изстреляни срещу градоносни облаци през изминалото денонощие

...
581 ракети са изстреляни срещу градоносни облаци през изминалото денонощие
Коментари Харесай

581 ракети са изстреляни срещу градушки у нас за денонощие

581 ракети са изстреляни против градоносни облаци през миналото денонощие в страната, оповестяват от Изпълнителна организация " Борба с градушките ".
Прочетете още
Валеж от град в защитаваната посредством ракетен прийом територия е регистриран в областите Стара Загора, Сливен, Монтана, Враца и Плевен. С 313 ракети са били обработени 7 облачни кафези от ракетните площадки на Изпълнителна организация „ Борба с градушките " в Южна България. В Северна България са изстреляни 268 ракети. С тях са били обработени 14 облачни кафези.

На 12 юни е осъществена и противоградова отбрана посредством самолетен прийом над областите Ловеч, Велико Търново, Търговище и Шумен. Два от трите самолета са изстреляли 54 шпули и са обработени три градоопасни кафези.

От началото на дейния сезон по противоградова отбрана, който започва на 10 април, досега на територията на страната са извършени 141 въздействия, обработени са 516 градоопасни облака и са били изстреляни 8549 ракети в териториите, защитавани от ракетен прийом. В Южна България са изстреляни общо 5340 ракети, а в Северна България 3209.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР