58-годишният, който загуби кандидатурата си за преизбиране през 2019 г.

...
58-годишният, който загуби кандидатурата си за преизбиране през 2019 г.
Коментари Харесай

На бившия президент му е забранено да напуска Украйна заради предполагаем план за среща с унгарския президент Виктор Орбан

58-годишният, който загуби кандидатурата си за преизбиране през 2019 година от сегашния украински президент Володимир Зеленски, сподели, че е възнамерявал да се срещне с ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън и с полския парламент по време на пътуването си.

Но чиновници по сигурността споделиха, че Порошенко също се е съгласил да се срещне с Орбан, който преди този момент похвали съветския президент Владимир Путин и отхвърли да поддържа кандидатурата на Киев за присъединение към Европейски Съюз. В изказване в обществените медии те споделиха, че сходни диалози ще трансфорат Порошенко в „ инструмент в ръцете на съветските специфични служби “.

Порошенко, който назова опита си на границата „ офанзива против единството “, към момента не е коментирал изказванието, че е възнамерявал среща с Орбан.

Междувременно украинската атомна електроцентрала Запорожка беше оставена на „ ръба на нуклеарна и радиационна повреда “ в събота, откакто не съумя да черпи сила от две от линиите, свързващи я с локалната енергийна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР