58-годишен обзет от ревност италианец простреля фатално бившата си приятелка

...
58-годишен обзет от ревност италианец простреля фатално бившата си приятелка
Коментари Харесай

Ревнивец уби бившата си и рани тежко дъщеря й, но не посмя да се гръмне

58-годишен налегнат от ревнивост италианец простреля съдбовно някогашната си другарка и рани тежко с револвер щерка й в кървава вендета в жилищен комплекс Торино, заяви организация АНСА. Над 2 часа траяло преследването на Никола Чирило, преди той да се съобщи на карабинерите, съпроводен от адвокатката си. Убиецът, който непрекъснато имал пристъпи на ревнивост, избягал с „ Форд Фюжън “. Полицията блокирала квартала, присъединил се и хеликоптер, и оня осъзнал, че е в капан.

Не е изяснена повода за убийството на 54-годишната Кристина Месина, с която живеят разграничени от 4 година Нападателят позвънил на вратата на някогашната си другарка, отворила щерка й, която той прострелял с 2 патрона в гърдите. После догонил майката на балкона, където я умъртвил с изстрел в главата.

Пред карабинерите пенсионерът обяснил, че считал да се самоубие, само че не му достигнала храброст. Все още не е ясно по какъв начин се е сдобил с оръжието.

29-годишната Джюси, щерка на Кристина, била превозена в тежко положение в незабавното поделение на торинската болница „ Молинете “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР