57-годишният Цветан Петров, който нападна бургазлия и бременната му приятелка

...
57-годишният Цветан Петров, който нападна бургазлия и бременната му приятелка
Коментари Харесай

Скандална новина, свързана с бабаита Цветан, пребил бременна и приятеля й на "Тракия"

57-годишният Цветан Петров, който атакува бургазлия и бременната му другарка на Автомагистрала „ Тракия” е освободен от ареста. На 24-ти август мярката му е променена на „ домакински арест” от съда в Пловдив, където беше арестуван.

Екшънът на аутобана се разигра на 19-ти юли. Около 09:00 ч. в региона на Карловския надлез край Пловдив Фолксваген Пасат, в който се движели Цветан и 59-годишният му брат Петър, засекли пътя на бургаски Опел, каран от 31-годишен мъж. В колата пътувала и 20-годишната му бременна другарка. Двамата престъпно проявени братя се ядосали, че немската кола се движи постепенно, спрели младите бургазлии и почнали да ги удрят и да ги заплашват.

Привлечен като обвинен бе единствено Цветан, защото Петър след случая бе признат в Пирогов със счупена челюст. При опита да отбрани себе си и бременната си другарка, бургазлията блъснал по-големия брат в лицето.

Два месеца по-късно съдът в Пловдив пусна тихомълком Цветан под домакински арест, без даже пострадалите да схванат. Засега не са ясни и претекстовете на магистратите.

Според източници Цветан се е прибрал в къщата си в Ямбол. Съседи обаче са го забелязали да се разхожда свободно из улиците. Те настояват, че той има дебели връзки зад тила си и с помощта на тях към този момент не е зад решетките.

„ Той е някогашен герой и е огромен другар с някогашните президенти на федерацията по битка. Най-вероятно те са му съдействали за освобождението от ареста. От една седмица е на независимост, а никой не разбра, никакъв звук не се подвигна. Сигурно и това е с помощта на връзките му”, настояват негови познати, които са го виждали в Ямбол.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР