57-годишният комик Адам Сандлър оглави класацията на най-добре платените филмови

...
57-годишният комик Адам Сандлър оглави класацията на най-добре платените филмови
Коментари Харесай

Forbes обяви най-високоплатената холивудска звезда

57-годишният комедиант Адам Сандлър оглави класацията на най-добре платените кино звезди през 2023 година, откакто се появи във кино лентата „ Мистерия на убийството 2: Убийство в Париж “, съобщава Forbes. Миналата година артистът завоюва 73 милиона $.

Въпреки комерсиалния триумф на кино лентата, където Сандлър взе участие с Дженифър Анистън, критиците не бяха въодушевени за кино лентата. Например в рецензията на Питър Травърс за Good Morning America се споделя, че химията сред Анистън и Сандлър е била разрушена от „ разговор от алманах с клишета в ситкома “.

„ Един от тези нови AI ботове като ChatGPT може да сътвори по-персонализиран сюжет “, написа филмовият критик.

Джони Олексински от New York Post се съгласи, наричайки продължението " мъчително безинтересно " и " нищо повече от безвъзмездна почивка " за Анистън и Сандлър.

„ Сандлър и Анистън поддържат очарователна лекост в средата на кариерата си и имат осезаема привлекателност като дуо – можете да усетите какъв брой доста са се забавлявали, правейки такива глупави неща, даже в случай че резултатите не са златни. Можеше да е по-лошо, ако бяха присъединили нещо, докато готвеха вечеря ", пише критикът на New York Times Брандън Ю.

В допълнение към фотосите, Сандлър е приключил повече от 40 стендъп комедийни турнета през 2023 година и също по този начин е работил по три кино плана на Netflix.

За работата си той получи премията People`s Icon на премиите People`s Choice Awards за 2024 година

На второ място измежду най-добре платените артисти в Холивуд е Марго Роби, която е спечелила 59 милиона $, а на трето е Том Круз с 45 милиона $.

В челната десетка влизат още Дензъл Уошингтън, Бен Афлек, Джейсън Стейтъм, Леонардо ди Каприо, Дженифър Анистън, Райън Гослинг и Мат Деймън.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР