57-годишният жител на САЩ Дейвид Хензел имаше преживяване, близко до

...
57-годишният жител на САЩ Дейвид Хензел имаше преживяване, близко до
Коментари Харесай

Пътуване до задгробния свят: Историята на човека, който видя ангели

 57-годишният гражданин на Съединени американски щати Дейвид Хензел имаше прекарване, близо до гибелта, което мощно му повлия. Той видял небето, създания, които работят като водачи към портите на парадайса, както и хубав бар и мраморен небостъргач. Хензел споделя спомените си пред Daily Star.

Дейвид Хензел помни септември 2015 година като месец на тежко заболяване. Белодробна зараза и сепсис го доведоха на ръба на живота и гибелта. Мъжът бил в сериозно положение, пулсът му съвсем спрял и изпаднал в кома. Но както споделя Хензел, той не знаел, че е починал и нищо не схванал.

По време на двата си месеца в кома мъжът претърпява околосмъртен опит. Според него той се озовал на небето и видял красиво, кадифено, меко нощно небе. Небето било без облаци, звезди или нещо друго и нямало начало или край.

След това две същества пристигнали при индивида и станали негови водачи до портите на парадайса. Вместо перлените врати обаче го отвели до хубав бар. В стаята имало доста хубави бутилки, само че без алкохолни питиета.

След това съществата помолили индивида да се изкачи на огромна бяла постройка, която се оказала мраморна. Имала най-красивите мраморни рисунки, които Хензел в миналото е виждал. Когато ходел, не усещал, че краката му допират земята. Сякаш се носел във въздуха.

След като Хензел се събудил от комата, той се почувствал като изцяло друг човек. Той дал прошка на всички, които в миналото са му създали нещо неприятно и осъзнал същността на религията.

Възстановяването от прекарване покрай гибелта бил дълъг и сложен развой за Дейвид Хензел. Той претърпял няколко интервенции за премахване на проблеми, породени от инфекцията и дългия интервал от време в кома. Физическото му възобновяване обаче не е единствената смяна в живота му.

След опита си в парадайса Хензел стартира да почита религията и е убеден, че към този момент схваща нейната същина. Той също по този начин е дал прошка на всички, които в миналото са го наранили, и в този момент се стреми да живее по-пълноценен живот.

За доста хора прекарването покрай гибелта е тайнствено събитие, което буди интерес и любознание. Много хора, които са имали сходно прекарване, го разказват като прекосяване на границите сред живота и гибелта, сред материалния и духовния свят.

Въпреки това, за някои хора прекарването покрай гибелта може да означи началото на нов, по-съзнателен стадий от живота. Както при Дейвид Хензел, това прекарване може да помогне на човек да разбере по-добре полезностите си и да почита повече живота и хората към себе си.

Опитът на Хензел също ни припомня за хубостта и мистерията на нашия свят. Независимо дали вярвате в задгробния живот и ангелите или не, можем да се съгласим, че тази история ни кара да се замислим за висшите сили и какво може да ни чака след гибелта.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР