565 милиона лева вече са инвестирани в бизнеса по мярката

...
565 милиона лева вече са инвестирани в бизнеса по мярката
Коментари Харесай

Деница Сачева: 565 милиона лева вече са инвестирани в бизнеса по мярката 60/40

565 милиона лв. към този момент са вложени в бизнеса по мярката 60/40. За разлика от други европейски страни, сега безбатицата у нас е едноцифрено число. Това разяснява общественият министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е в предаването "Референдум " по Българска национална телевизия.

"Искам да насърча всички, които са безработни, даже да нямат право на обезщетение, да намерят време, електронно да се записват в бюрата по труда, тъй като сега има бизнеси, в които се търсят хора ", акцентира министърът.

Министър Сачева посочи, че сега в държавната администрация се следи натовареност, каквато не е имало през последните 10 години у нас.



"Около 2200 чиновници работят в Агенцията по заетостта и в случай че допреди рецесията те са работили с към 2000 поръчки, сега натискът върху тях е над 10 000 поръчки. Ние имаме свръхочаквания към хората, които са на първа линия в държавната администрация, стремим се да няма никакво закъснение ", съобщи Сачева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР