56-годишният Абил Адил от шуменското село Черноглавци, който преби до

...
56-годишният Абил Адил от шуменското село Черноглавци, който преби до
Коментари Харесай

Убиец на пенсионерка остава в ареста

56-годишният Абил Адил от шуменското село Черноглавци, който преби до гибел 70-годишната си съжителка, остава в ареста с непрекъсната мярка " задържане под стража ". По искане на Окръжна прокуратура - Шумен във вторник съдът го остави зад решетките. Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по непосилен за жертвата метод.

Абил съжителствал с жертвата от три години. Веднага, откакто дамата получила пенсията си при започване на предходната седмица, посред им зародил скандал за пари. 56-годишният мъж, който преди този момент използвал доста  количество алкохол, почнал да я бие, като й нанасял удари с юмруци и ритници по цялото тяло. Млатил я и с дилаф. Искал тя да му каже къде е скрила пенсията си и даже опитал да реже ухото й с нож.

Жената издъхнала откакто й били породени голям брой по главата, гръдния панер и крайниците. На идващия ден обвиненият отпътувал за София. Убийството лъснало едвам на 12 ноември, когато в къщата влезнал различен човек да храни гълъби. Абил бил открит в столицата при негови близки. Определението на Окръжния съд в Шумен може да бъде обжалвано пред Апелативния съд във Варна. Абил към този момент е лежал в пандиза за опит за ликвидиране.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР