550 кутии нелегални цигари иззеха от два търговски обекта и

...
550 кутии нелегални цигари иззеха от два търговски обекта и
Коментари Харесай

Митничари откриха нелегални цигари в торби с кучешка храна

550 кутии незаконни цигари иззеха от два търговски обекта и частен дом в Ловеч и региона митническите чиновници, оповестява Агенция " Митници ".
 
Три досъдебни производства са формирани през последната седмица по разказа на Митница Свищов за установени случаи на държане на цигари без български акцизен бандерол. Митническите чиновници са иззели общо 550 кутии (11 000 къса) от незаконната акцизна стока.
 
На 25 юли инспекторите от Митница Свищов разкрили доста количество цигари без бандерол в магазин за домашни любимци в Ловеч. Търговката показала досетливост и прозорливо укрила налегалната стока в торбите с насипна храна за кучета и котки. Митническите инспектори обаче подробно претърсили комерсиалния обект и стигнали и до дъната на хартиените чували с гранули. Във всеки от тях били открити кутии с цигари без бандерол от общо пет разнообразни марки.
 
Нелегални тютюневи произведения са открити и при инспекция в различен търговски обект - кафе аперитив в с. Дерманци, област Ловеч. Цигари без годен акцизен бандерол в търговски количества са открити и в частен дом в същото село.
 
За случаите е известена Районна прокуратура-Ловеч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР