55-годишният Джони Деп не може да живее дълго без скандали.

...
55-годишният Джони Деп не може да живее дълго без скандали.
Коментари Харесай

Джони Деп обвини Амбър Хърд в побой

55-годишният Джони Деп не може да живее дълго без кавги. Актьорът напълно скоро завърши делото с някогашните си мениджъри и към този момент е на стадий на ново, само че против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд.

Звездата от Карибски пирати упрекна актрисата в принуждение, до момента в който са били женени, написа OK Magazine. Като съответен случай, артистът показал 30-ия рожден ден на Хърд – 21 април 2016 година

Деп просрочен за празненството и неговата жена, която била в положение на алкохолно замайване се разбунтувала. Започнала да го наскърбява в наличието на приятелите им, след което го блъснала и два пъти в лицето.

Хърд в това време вижда обстановката по различен метод. Тя видяла, че брачният партньор ѝ влиза в ресторанта и инсценира свада. След като гостите си тръгнали, той я хванал за косата и я повлякъл към вратата като ѝ крещял.

В същото време пък, Джони изложил своя версия при събитията на 21 май 2016 година, когато двамата се карат за финален път преди развода. Хърд тогава съобщи, че Деп се върнал пийнал в дома им и след словесна свада я блъснал с нейния iPhone. Апаратът я уцелил в скулите и очите.

Затова пък артистът изяснява, че в действителност той хвърлил телефона на дивана и излязъл от стаята.

Джони Деп също по този начин е решил да съди The Sun и създателят на публикация, в която било написано, че той биел жена си.

Джони и Амбър започнаха да се срещат през 2011 година и подписаха брак през февруари 2015 година, само че май година по-късно актрисата подаде молба за бракоразвод. През януари 2017 година разводът бе публично завършен.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР